Barometer - "Polar Edition" - Fischer

€ 238,84

De POLAR-instrumentenserie bestaat uit de belangrijkste meteorologische meetinstrumenten, thermometers, haarhygrometers en barometers, die u informeren over de huidige weersomstandigheden en het binnenklimaat.

De behuizing (diameter 133 mm. Hoogte 45 mm) van de instrumentenserie bestaat uit hoogglans gepolijst en gelakt messing.

De POLAR-instrumentenserie is te bestellen vanaf 1 juni 2020.

Kleur
Aantal
14-21 werkdagen levertijd

De POLAR-instrumentenserie bestaat uit de belangrijkste meteorologische meetinstrumenten, thermometers, haarhygrometers en barometers, die u informeren over de huidige weersomstandigheden en het binnenklimaat. Uit de veranderingen in het luchtdrukniveau kunt u ook het weer afleiden voor de volgende dagen.

Ontwerp door Mark Braun
In het ontwerp van productontwerper Mark Braun werden de speciale en vooral inspirerende kwaliteiten van de gerenommeerde fabrikant van precisietechniek FISCHER vertaald in een eigentijds ontwerp. De nauwkeurigheid van de meetapparatuur wordt gemarkeerd met een beknopte wijzer. Deze is gebogen aan zijn punt en zorgt voor een parallaxvrije en daarom zeer nauwkeurige aflezing van de respectieve meetwaarde. De optimale meetbereiken worden altijd gemarkeerd in het onderscheidende FISCHER-blauw en geven de gebruiker een oriëntatie of er afwijkingen zijn van het ideale ruimteklimaat of de ideale weersomstandigheden. De typografie en indexen van de wijzerplaten worden feitelijk en leesbaar gehouden ondanks hun grafische delicatesse. FISCHER staat voor hoogwaardige analoge meettechnologie. Het ontwerp is zo ontworpen dat openingen in de wijzerplaat inzicht geven in de opwindende innerlijke werking van de meetapparatuur. De behuizing van de instrumentenserie onderstreept de kwaliteit van deze fijne analoge meettechnologie en, met de opvallende fase op het basisdeel, benadrukt de positie op de muur met bijzonder gemak. Over het algemeen biedt de POLAR-serie instrumenten de relevantie van analoge meettechnologie, waardoor we op een duurzame en betrouwbare manier kunnen leven in harmonie met het binnenklimaat en de weersomstandigheden.

De barometer wordt gebruikt om de luchtdruk in hPa te meten. De vervorming van een plat, airless metalen blikje wordt gebruikt om de luchtdruk te meten. Toenemende luchtdruk comprimeert het blik en wanneer de luchtdruk daalt, zet deze weer uit. Deze beweging, die slechts een paar honderdsten van een millimeter is, wordt met behulp van een fijn mechanisme op de wijzer overgedragen, waardoor de luchtdruk wordt weergegeven.

Alle meetinstrumenten zijn nauwkeurig afgesteld in de fabriek en werken volledig onderhoudsvrij. Elk individueel instrument is voorzien van een serienummer. De gebogen instrumentwijzer maakt een parallaxvrije meting van de respectieve meetwaarde mogelijk. Bovendien kan een verandering in de gemeten waarde gemakkelijk worden herkend met behulp van de indexwijzer die op het glas is bevestigd. De behuizing (diameter 133 mm. Hoogte 45 mm) van de instrumentenserie bestaat uit hoogglans gepolijst en gelakt messing. De precisie mechanische POLAR-instrumentenserie is handgemaakt bij FISCHER in Duitsland.

1608B-45/GEB
2020-06-01

Je bent misschien ook geïnteresseerd in